Är du Cederquists nya sommarnotarie?

 

Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 100 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Vår organisation är uppbyggd utifrån en true partnership-struktur där alla medarbetare arbetar mot ett gemensamt mål. Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Våra kunder befinner sig både på den svenska och den internationella arenan och vi arbetar i lika stor utsträckning med svenska som med internationella ärenden. Vi är en värderingsstyrd organisation som arbetar utifrån värderingarna Kvalitet, Lyhördhet, Passion och Hållbarhet.

På byrån arbetar några av Sveriges främsta experter inom affärsjuridik. Experter som brinner för att förenkla kundens vardag och för att skapa möjligheter. Jurister som vet att det krävs mer för att göra kunden till vinnare. Att det krävs passion för varje uppdrag och förmåga att se helhet och göra det komplicerade enkelt. Organisationen symboliseras av engagerade medarbetare som vet att det krävs hunger, driv och flexibilitet för att ligga i framkant.

Vi anställer varje sommar juriststudenter som är i slutskedet av sin utbildning. Som sommarnotarie får man under sex veckor möjlighet att, med en fadder som stöd, aktivt delta i det juridiska arbetet hos oss. Vi vill att du ska ha läst minst sex terminer för att kunna omsätta det du läst på universitetet. Du får en inblick i byrålivet och kan bygga upp ett kontaktnät med erfarna jurister för din framtida karriär.

Rekryteringsprocessen för sommarnotarier 2019 pågår mellan november och januari. Urvalet sker löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan nu. I urvalet av ansökningar gör vi alltid en helhetsbedömning där vi bl.a. tittar på aktiviteter/arbete vid sidan av studierna, utlandserfarenhet, betyg, testresultat etc. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och betyg. I ditt  personliga brev vill vi att du ger oss en kort summering av din personliga profil och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för Cederquist.

Det stora antalet sökande till våra sommarnotarieplatser gläder oss verkligen men gör också urvalet extra svårt eftersom vi endast kan erbjuda ett fåtal platser. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta deirdre.net@cederquist.se 08-522 066 57.

http://karriar.cederquist.se/jobs/139871-sommarnotarie-2019