Är du juridikstudent och en fena på affärsjuridik?

Delphi_logo_web_black_vanlig logga

Är du juridikstudent och en fena på affärsjuridik?
För första gången utlyser Delphi ett stipendium inom området affärsjuridik. Stipendiaten kommer förutom ett stipendium på 25 000 kronor, få en sommarnotarietjänst på något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Linköping. Notarietjänsten innebär allsidiga och praktiska insikter i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Det innefattar bland annat den juridiska processen i praktiken och inblick i faktiska ärenden – du får helt enkelt en känsla för hur arbetslivet efter juristexamen kan se ut.

För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi under 2016. Mentorn är en partner på det Delphi-kontor som ligger närmast den ort där du studerar.

Läs mer på stipendium.delphi.se. Följ oss även på vår Facebook-sida, Twitter och Instagram under hashtaggen #delphistipendium.

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige. Våra specialister arbetar med alla delar inom affärsjuridiken. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping. Läs mer om oss på delphi.se