Delphi söker jurister till Malmökontoret

Delphi_logo_web_black_vanlig logga

Delphi söker jurister till Malmökontoret

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Om Delphi

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyutexaminerad med juristexamen, med tingsmeritering, med en master eller annan relevant erfarenhet. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet till våra klienter. Vi förutsätter därför att du har goda juridiska kunskaper, är proaktiv, engagerad och har en hög ambitionsnivå. För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk, lätt att samarbeta med samt uppskattar att vara en del av ett större team. Du har ett genuint intresse för juridik och affärer, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Vidare är du noggrann, stresstålig och analytisk. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.

Hos oss får du arbeta i team med partners, driva ärenden tillsammans med seniora kollegor och ha klientkontakt tidigt i karriären. Det tror vi skapar delaktighet och goda förutsättningar för att både trivas och lyckas i sin roll.

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Ansökan och kontakt

För mer information kontakta Head of Administration/HR Manager Helena Kockum, 0709-252568. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan via vår hemsida http://delphi.se/karriar.

Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev, CV, examensbevis och betyg från juristprogrammet samt eventuella övriga relevanta betyg/intyg.

Leave a comment