Delphi söker nyexaminerade jurister

Nyutexaminerad jurist

Malmö

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Om Delphi

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 185 medarbetare, varav 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Vi tror på samarbete utan onödiga hierarkier. Hos oss får du som ung jurist arbeta i team med partners, driva ärenden tillsammans med seniora kollegor och ha klientkontakt tidigt i karriären. Det tror vi skapar delaktighet och goda förutsättningar för att både trivas och lyckas i din roll.

Din profil

Vi söker nu till vårt Malmökontor två nyutexaminerade eller tingsmeriterade jurister, en till vår fastighet, entreprenad och miljögrupp samt en till vår corporate commercialgrupp (ange gärna i ansökan vilket område som skulle intressera dig). Vi värdesätter goda studieresultat, men även meriter som civilekonomexamen och/eller annan arbetslivserfarenhet. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet till våra klienter. Vi förutsätter därför att du har goda juridiska kunskaper, är proaktiv, engagerad och har en hög ambitionsnivå. För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk och uppskattar att vara en del av ett större team. Du har även ett genuint intresse för juridik och affärer samt ett förtroendeingivande sätt. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi! Skicka din ansökan via http://www.delphi.se/karriar.