DLA Nordic söker biträdande jurist till Corporate/M&A

DLA Nordic

DLA Nordic är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. På kontoret i Stockholm är vi idag ca 125 medarbetare. Byrån är organiserad i 9 kompetensgrupper varav en utgörs av Corporate/M&A. Genom vårt samarbete med DLA Piper som är en av världens största advokatbyråer kan vi erbjuda rådgivning i drygt 40 länder världen över.

Vi söker en driven jurist som vill börja sin karriär hos oss och har stort ett intresse för Corporate/M&A-frågor. Som biträdande jurist inom Corporate/M&A arbetar du tillsammans med våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden. Du kommer huvudsakligen att arbeta med svenska och internationella transaktioner, investeringar, allmän associationsrätt och fastighetstransaktioner.

Du blir en del av ett team med skickliga jurister som verkar i en internationell miljö och som med ett personligt engagemang och på ett effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer. För att bli en skicklig jurist och konsult hos oss erbjuder vi dig individuell utveckling och utbildning.

 

Din profil

Vi söker dig som nyligen har tagit eller tar din jur.kand. examen till sommaren och som har stort intresse för allmän bolagsrätt. Det är meriterande om du även har studerat ekonomi. Du har mycket goda juridiska kunskaper, ett stort intresse för affärer och vill utvecklas i konsultrollen. Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Du har ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och är angelägen om att nå resultat och deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och bidrar till en god arbetsmiljö av tillit och öppenhet.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 maj 2014 men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Linda Wärn, HR Assistent, tel. 08-769 79 29.

Ansökan sker via vår hemsida www.dlanordic.se under karriär/lediga tjänster. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg). Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Leave a comment