Gulliksson söker två jurister till kontoret i Malmö med huvudsaklig inriktning mot företagsöverlåtelser

 

Kvalifikationer och egenskaper. Vi söker nu efter två handlingskraftiga och kreativa jurister för arbete med huvudsaklig inriktning mot företagsöverlåtelser och därtill relaterade frågor. (1) Vi söker dels en jurist som har minst fem års erfarenhet av att arbeta med företagsöverlåtelser och dels (2) en jurist med intresse av företagsöverlåtelser. Tjänsterna ställer krav på mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska då byrån har en internationell verksamhet. För tjänsterna behöver du ha ett stort intresse av överlåtelsespecifika och överlåtelserelaterade frågor.

För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad och ha en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Du bör vara van vid att hantera ärenden såväl självständigt som i team, du bör också trivas i rådgivarrollen och vara medveten om vad den innebär. Vi värdesätter dessutom din förmåga att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik?Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje, prestige och de vassa armbågarna har vi lagt åt sidan. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och närmast familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen granne med Malmö C.

Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan! Ansök via formuläret på hemsidan som du hittar under Karriär. Välj ”Utannonserad tjänst” och ange i ditt personliga brev att det någon av tjänsterna inom M&A som du söker. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt dock senast den 8 maj 2022. Frågor? Läs mer om oss på vår hemsida, www.gulliksson.se, eller kontakta advokat Håkan Hallström eller personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.