Praktik på Lindahl i Malmö för termin 5

Läser du termin 5 på juristprogrammet vid Lunds universitet och är nyfiken på vad det innebär att arbeta som affärsjurist? Då kan vi erbjuda dig möjligheten att vara praktikant hos oss på Lindahl. Under vecka 22 (den 30 maj – 3 juni 2022) tar vi emot talangfulla juridikstuderande som är intresserade av att under en vecka delta i vårt juridiska arbete och få inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå i absolut framkant.

 

Hur ser en praktikvecka på Lindahls Malmökontor ut?

Under din praktikvecka på Lindahl kommer du att möta våra olika arbetsgrupper inom områdena Corporate Finance, Fastighet, Energi & Miljö, Immaterialrätt, Tvistlösning & Arbetsrätt samt Offentlig upphandling & Entreprenadkontrakt. Du blir en del av en mindre grupp praktikanter och du kommer att erbjudas utbildningsmoment, praktiskt juridiskt arbete och sociala aktiviteter. En praktikperiod hos oss ger dig en chans att prova på det juridiska hantverket i praktiken samt möjligheten att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

 

Låter det intressant? Så här söker du till oss!

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, studieintyg och ev. arbetsbetyg. Vi ber dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt, men senast den 31 mars 2022. Platserna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Sofie Wahlberg,  Sofie.Wahlberg@lindahl.se.