Gå på konferensen ”Nytt om Miljörätt 2018”

Sustainenergies erbjuder dig som student att delta på konferensen ”Nytt om Miljörätt 2018”

 

Miljörätten utvecklas ständigt och allt fler sektorer påverkas direkt eller indirekt. Förra året gjordes stora förändringar i miljöbalken och under denna konferens får du chansen att lära dig mer om vad det innebär och vilka konsekvenser det kommer att få. Du får delta som funktionär men självklart också ta del av allt spännande innehåll och nätverkande på plats.

På konferensen diskuteras förändringarna i miljöbalken och andra högaktuella frågor tillsammans med experter och beslutsfattare från både privat och offentlig sektor. Programmet kommer bland annat erbjuda fördjupning i det nya lagförslaget angående vattenmiljö och vattenkraft, de nya reglerna inom miljöbedömning och hur ekologisk kompensation i tillståndsprövning fungerar i praktiken.

Du får också möjlighet att nätverka med ledande miljöchefer inom offentlig sektor, miljöansvariga på företag och jurister med miljörätt som inriktning. Du deltar gratis (värde 4500 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av mottagande i registreringen och att hjälpa till runt scenen. Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter.

När: 21 mars 2018, kl. 07.00-16.10 och därefter mingel (programmet startar 9.15)
Var: Hilton Slussen, Guldgränd 8, Stockholm
Läs merhttps://www.aktuellhallbarhet.se/konferens/nytt-om-miljoratt-2018/