Grattis alla nyantagna studenter!

Stort grattis till dig som blivit antagen till Sveriges främsta juristutbildning i Sveriges i särklass bästa studentstad! Vi på Juridiska Föreningen hälsar dig varmt välkommen till oss och vi ser med glädje fram emot att träffa dig! Framför dig har du ett antal år av otaliga minnen, nya vänner, glädje, kamp och eufori – JF är med dig hela vägen.

Juridiska Föreningen är juriststudenternas kår, vilket betyder att vi är ansvariga för att föra studenternas talan mot fakulteten i syfte att förbättra utbildningen. Vi är en ideell studentförening som grundades 1884 och vår verksamhet är mycket omfattande och växer varje år i takt med medlemmarnas engagemang och initiativ.

Våra mål är att skapa en god utbildningsmiljö, en god sammanhållning mellan juriststudenter och en så rolig och givande studietid som möjligt. För att lyckas med detta har vi en mängd utskott som erbjuder olika typer av aktiviteter. Allt för att våra medlemmar ska hitta något som passar just dem. Utforska denna hemsida vidare och läs om vad Juridiska Föreningen har att erbjuda.

Vi ses den 24:e augusti!