Hamilton söker associates med start februari 2020!

Hamilton söker Associates med start i februari 2020

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss? 
Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och söker därför ytterligare Associates till flera av våra verksamhetsgrupper med start i februari 2020. Hamilton är en av de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige. Vi biträder svenska och internationella företag och finansiella institutioner i intressanta och komplexa uppdrag som ofta involverar flera av våra verksamhetsgrupper. Som Associate hos oss får du tidigt eget ansvar och förutsättningar att utvecklas snabbt i en högpresterande och dynamisk miljö.

Din profil  
Vi söker dig med juristexamen eller som är i slutskedet av din juristutbildning. Notarietjänstgöring eller annan relevant arbetslivserfarenhet är meriterande, liksom om du har studerat utomlands eller haft andra engagemang eller arbeten vid sidan av studierna. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser framför oss att du har ett genuint intresse för affärsjuridik samt en stark drivkraft och vilja att utvecklas och prestera för att nå resultat på allra högsta nivå tillsammans med andra högpresterande kollegor.

Vad vi erbjuder
Som Associate hos oss blir du en del av ett team bestående av skickliga specialister och ett nätverk som ger dig en utmärkt start på karriären. Du kommer att arbeta i intressanta och komplexa uppdrag där du utmanas att utvecklas i rollen som affärsjurist. Till stöd för din utveckling kommer du att omfattas av Hamilton Excellence, vårt karriär- och kompetensutvecklingsprogram som innehåller processer och verktyg för din professionella utveckling. Hamilton Excellence består av formella utbildningar i form av Hamilton Boot Camp för nyanställda och det breda utbildningsprogrammet Hamilton Academy samt ett ramverk av tydliga och transparenta mål och förväntningar för Hamilton Career. Du får även en Partner som din personliga mentor och en Associate som fadder. Sammantaget bidrar detta till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande karriärplattform. Om du siktar högt har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan           
Ansök via vår hemsida genom att ladda upp CV, personligt brev, akademiska meriter och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt. Ange gärna om det är någon eller några av våra verksamhetsgrupper som du är särskilt intresserad av.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta vår HR Generalist, Signe Jansdotter, på signe.jansdotter@hamilton.se.

Vill du veta mer?
Läs om hur du kan bygga din karriär tillsammans med oss på vår hemsida www.hamilton.se och följ oss på Instagram, Facebook och LinkedIn för kontinuerliga nyhetsuppdateringar.