Junior skattekonsult till KPMG TAX

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

KPMG TAX
KPMG tax utsågs 2019 för fjärde året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss.

Verksamhetsområdet Skatt erbjuder tjänster inom skatterådgivning där skattespecialister bland annat arbetar med internprissättning, svensk och internationell företagsbeskattning, skatterisker, Mergers & Acquisitions (M&A), strukturfrågor, globala personal- och arbetsgivarfrågor, fåmansföretag, samt tull och indirekta skatter.

Din roll hos oss 
Som konsult på KPMG Skatt får du arbeta i team med Sveriges bästa skatterådgivare i spännande kunduppdrag. Du kommer att arbeta med hållbar skatterådgivning för både svenska och internationella företag i en ständigt utvecklande miljö.

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi behöver nu stärka upp våra team i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker dig som vill arbeta som skattespecialist inom något av våra skatteområden:

 • Corporate Tax
 •  Transfer Pricing
 •  Merger & Aqusitions

Vi söker dig som är:

 • Nyutexaminerad jurist eller civilekonom eller har något års erfarenhet hos exempelvis domstol,
  revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket.
 • Du har ett stort intresse för skatt och ett sinne för affärer.
 • Du har god förmåga att formulera dig enkelt, rakt och tydligt i skrift på så väl svenska som
  engelska.
 • Du är noggrann, har hög energinivå samt är kommunikativ.
 • Du är nyfiken och brinner för att sätta kunden i fokus och skapa förtroendefulla relationer.

Vi är noga med vilka vi väljer att gå vidare med i denna process och söker därför dig som på något sätt utmärker dig. Din examen och dina meriter vid sidan av studierna visar på tydligt driv och engagemang i form av studieresultat och åtaganden så som arbete eller föreningsengagemang. Vi sätter ett stort värde i att alla hos KPMG mår bra, utvecklas och har roligt tillsammans. Kan du bidra till det, värderas det högt.

Vad vi erbjuder 
Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du kommer att ta eget ansvar på ett tidigt stadium, och utvecklas snabbt genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter. En karriär på KPMG ger dig en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap inom olika branscher.

Vi lägger stort fokus på dig som individ, men vi jobbar givetvis mycket i team. Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss? 
Din ansökan består av CV, personligt brev och akademiska meriter. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Evelina Fahlén Viberg, evelina.fahlenviberg@kpmg.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock innan sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/44765/create/