Juriststudenter till Vingeveckan

Juriststudenter till Vingeveckan
Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. www.vinge.se
I höst är det återigen dags för årets Vingevecka!

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Du får under fyra dagar god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar. Du träffar inte bara våra egna eftertraktade och erfarna advokater utan även inbjudna experter från våra klientföretag som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad det betyder för deras företag och för näringslivet i stort. Vi varvar allvar med skratt genom att en stor del av agendan består av sociala aktiviteter där du lär känna både oss på Vinge och övriga deltagare närmre.

Vingeveckan 2019 hålls den 3-6 september på vårt kontor i Göteborg. Vi vill att du som söker läser på juristprogrammet i Göteborg, Karlstad, Lund, Stockholm, Uppsala, Umeå eller Örebro och är minst på termin 5 vid veckans start i september. Vinge ordnar resa för studenter som inte är bosatta i Göteborg. Boende, frukost, lunch och middag ingår för samtliga deltagare oavsett bostadsort. Du bidrar med din tid och ditt engagemang.

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj!

Kontaktperson:

Karin Cederblad
Mobil: +46 72 179 16 90
Mail: karin.cederblad@vinge.se

https://www.vinge.se/sv/karriar/lediga-tjanster/?jobid=64063