Mannheimer Swartling söker sommartraineer

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Vi strävar efter att förstå våra klienters affärsmässiga utmaningar och använder vår juridiska spetskompetens för att hitta de bästa lösningarna. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet. Mannheimer Swartling har 550 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.

Har du ett stort intresse för affärsjuridik och är nyfiken på rollen som biträdande jurist? Vill du få en bättre inblick i arbetet och kulturen på en internationell affärsjuridisk byrå? Vårt sommartraineeprogram ger en god introduktion till affärsjuridiken och arbetet som rådgivande konsult hos oss. Just nu söker vi sommartraineer till alla våra svenska kontor.

Rollen som Sommartrainee
Som sommartrainee får du under sex veckors tid prova på rollen som affärsjurist. Du blir en del av en verksamhetsgrupp och arbetar i team med biträdande jurister och delägare i aktuella ärenden. Arbetsuppgifterna varierar beroende på grupp och projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och kulturen hos oss. Vårt utbildningsprogram och våra faddrar introducerar och stöttar dig i arbetet såväl som allt praktiskt på byrån, och genom sociala aktiviteter lär du snabbt känna många medarbetare och de andra sommartraineerna.

Din profil
Sommartraineeprogrammet riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du tycker att det är roligt att samarbeta med andra och brinner för att lösa problem. Du är nyfiken och engagerad och strävar alltid efter att leverera med hög kvalitet i allt du gör. För oss är din personlighet minst lika viktiga som goda formella meriter.

Företagskulturen inom Mannheimer Swartling är stark och präglas av tre grundläggande värderingar.

  • Kvalitet – Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör, vilket också är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Det innebär samtidigt en strävan att ständigt förnyas och driva utvecklingen. Att arbete med oss ska innebära en kvalitetsstämpel för såväl klienter som medarbetare
  • Affärsfokus – Vi ser affärsjuridiken som ett redskap i arbetet med att skapa framgång för våra klienter. Det innebär att varje medarbetare har två fokusområden: att utveckla både klienternas och vår egen affär i ett långsiktigt perspektiv.
  • Laganda – Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.

Sista ansökningsdag är den 20 december. Vi kallar löpande till intervjuer och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

https://www.mannheimerswartling.se/karriar/lediga-tjanster/

Välkommen med din ansökan!