Praktikvecka för termin 5 hos Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.

Nyfiken på affärsjuridik? Nyfiken på Vinge? 

För dig som nu läser termin 5 på juristprogrammet vid Lunds universitet finns nu möjlighet söka praktik på Vinges Malmökontor mellan den 20 – 24 april 2020.

Vårt praktikprogram innehåller bland annat juridiska föreläsningar, sociala event och inte minst möjligheten att få prova på att arbeta med affärsjuridik på en av Sveriges ledande fullservicebyråer. Som praktikant få du även en fadder som ser till att du får ut så mycket som möjligt av veckan. Detta är en unik chans att få inblick i vår verksamhet och möjlighet att skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Ansök senast den 3 februari 2020 genom att bifoga CV, betyg samt ett kort personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Carlin Lexfors, HR Koordinator, på charlotte.carlinlexfors@vinge.se eller 010-614 5517.

https://www.vinge.se/sv/karriar/lediga-tjanster/?jobid=98759