Sommarnotarier till DLA Nordic

DLA Nordic

DLA Nordic är en av de största affärsjuridiska fullservicebyråerna i Sverige. Vi är 125 medarbetare, varav 85 jurister. Byrån är medlem i DLA Piper Group, en exklusiv allians av internationella affärsjuridiska byråer med ca 5 000 jurister i ett 40-tal länder världen över.

Genom att vara sommarnotarie på DLA Nordic kan du redan som student få en värdefull inblick av hur det är att jobba på en affärsjuridisk byrå. Notarietjänstgöringen pågår under 8-10 veckor med start i juni. Du kommer att få hjälpa till med ärenden av varierande karaktär, t.ex. skriva rättsutredningar och PM, upprätta avtalsförslag samt delta i möten med erfarna biträdande jurister och advokater. Du får en handledare som vägleder dig i det löpande arbetet och ger dig kontinuerlig feedback.

Som sökande bör du ha studerat minst sex terminer på juristlinjen och ha ett genuint intresse för affärsjuridik. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior från gymnasiet och juristprogrammet samt i övrigt relevanta intyg.

Sista ansökningsdag är 2 februari 2014 men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Linda Wärn, tel. 08-769 79 29. Ansökan sker via vår hemsida www.dlanordic.se under karriär/lediga tjänster. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!