Sommarnotarier Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. 

Ambitionen med Vinges sommarnotarieprogram är att du ska växa. När programmet nått sitt slut hoppas vi att du känner ”wow, såhär mycket trodde jag aldrig att jag kunde utvecklas på en sommar”. Den möjligheten kan vi erbjuda dig genom att du får arbeta med komplexa och spännande uppdrag, svenska och internationella, tillsammans med verkliga proffs. Att göra rättsutredningar, upprätta avtal, förbereda förhandlingar, göra Due Diligence och bidra med affärsutvecklingsinsatser är exempel på vad dagarna innehålla. Klientkontakt, egna initiativ och ansvarstagande uppmuntras.

Vi erbjuder dig en fadder, utvecklingssamtal och ett gediget utbildningspaket där till exempel Legal English ingår. På Vinge är vi stolta över vår sammanhållning och vi vill att du ska lära känna inte bara juristerna, utan också människorna som jobbar här. En kväll i veckan umgås vi på sätt som kan vara både fartfyllda, kreativa, kluriga och sociala. Vi kan lova dig en oförglömlig sommar med oss.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att utvecklas i rollen som affärsjurist, som är lyhörd och affärsdriven och som bidrar till en riktigt god lagkänsla. För att du ska få nytta av din tid som sommarnotarie bör du, vid programstarten i juni, ha läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Vinge tar emot sommarnotarier i Skåne, Stockholm och Göteborg. Notarieperioden pågår mellan sex till åtta veckor under juni, juli och augusti månad och ger dig som student en introduktion till yrket som affärsjurist. För mer information om våra kontors programupplägg se respektive annons under lediga tjänster på Vinges hemsida.

Sista ansökningsdag är den 15 december. Intervjuer sker löpande så ansök i god tid.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kontaktperson: Charlotte Carlin Lexfors
Telefon: +46 (0)10 614 5517
E-post: charlotte.carlinlexfors@vinge.se