Vinge söker trainee till Brysselkontoret

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. 

Vinge har både helhetssynen och detaljkunskaperna inom affärsjuridikens olika områden. Vår breda kompetens gör att vi kan hantera alla typer av affärsjuridiska frågeställningar. Samtidigt har erfarenheten lärt oss vad som krävs i form av resurser och service för att lösa våra klienters problem. Och vi gör alltid allt för att hjälpa klienten till framgångsrika affärer. Vi ser längre än problemen. Vi ser lösningar. Så enkelt är det.

Oavsett vad du har gjort tidigare kommer du snabbt in i hetluften på Vinge. Du får arbeta i spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken tillsammans med Vinges kompetenta och erfarna medarbetare.

Vi söker dig som har en juristexamen och har ett särskilt intresse för konkurrensrätt och/eller EU-rätt. Som trainee på Vinges Brysselkontor får du under sex månader, förutom en inblick i hur ett advokatkontor fungerar, möjlighet att biträda vid handläggning av konkurrensrättsliga frågor och ärenden av allmän EU-rättslig natur.

Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, särskilt i franska, är en merit.

För oss är personlighet, engagemang och affärsinriktning viktiga egenskaper liksom integritet, ödmjukhet och professionalism. Vi arbetar ofta i projekt och det är därför viktigt att du tycker om lagarbete.

Tjänsten är tidsbegränsad mellan den 1 april till den 30 september. Ansök här!

För mer information om traineetjänsten kontakta Martin Johansson på telefon +32 2 501 07 03.