Vingeveckan 2021

 

Juridikstudenter till Vingeveckan i Göteborg, Malmö och Stockholm

Efter ett års pandemiuppehåll är det äntligen återigen dags för Vingeveckan!

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Du får under fyra dagar god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar. Du träffar inte bara våra egna eftertraktade och erfarna advokater utan även inbjudna experter från våra klientföretag som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad det betyder för deras företag och för näringslivet i stort.  Vi varvar allvar med skratt genom att en stor del av agendan består av sociala aktiviteter där du lär känna både oss på Vinge och övriga deltagare närmre.

Vingeveckan 2021 hålls den 31 augusti -3 september på våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi kommer att ta in 8 studenter på varje kontor och veckan kommer att bestå av både lokala och centrala delar.

Vi vill att du som söker läser juristprogrammet i Göteborg, Lund, Stockholm eller Uppsala och är minst på termin 5 vid veckans start i höst. På grund av pandemin har vi bestämt oss för att unvika resande och behöver därför begränsa oss till att erbjuda Vingeveckan till juriststudenter på  orter nära våra kontor.

Välkommen med din ansökan senast den 16 maj!

Kontaktpersoner:

Göteborg: Karin Cederblad
Mobil: +46 72 179 16 90
Mail: karin.cederblad@vinge.se

Malmö: Charlotte Carlin Lexfors
Mobil: +46 73 920 55 17
Mail: charlotte.carlinlexfors@vinge.se

Stockholm: Josefin Wallin
Mobil: +46 70 429 33 50
Mail: josefin.wallin@vinge.se