Deloitte söker en student med intresse för skatterätt

Deloitte

 

Global Employer Services fortsätter att växa efter flera framgångsrika år och Deloitte är ett av de ledande skattekonsultnätverken i Sverige vad gäller rådgivning vid internationella personalförflyttningar. Då vår högsäsong på Global Employer Services startar i januari behöver vi anställa en ny medarbetare som kan bli ett tillskott till vårt team.

Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges medelstora, stora och globala företag.

Vår skatteavdelning är uppdelad i följande tjänsteområden: Corporate & International Tax Services, Global Employer Services och Indirect Tax Services. Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företags- och individbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, mervärdesskatt och andra indirekta skatter.

 

 Arbetsbeskrivning

Inom Global Employer Services erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på vidareutveckling av våra medarbetare och tjänster. Genom vårt globala nätverk erbjuder vi expertis inom bland annat följande områden; skatter, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, kompensations- och belöningsprogram samt administration för hantering av utlandsanställda. Huvudfokus för denna roll kommer vara att hjälpa till i arbetet med upprättandet av inkomstdeklarationer samt i mån av tid hjälpa till med övrigt förekommande uppgifter på avdelningen.

 

Profil

Till Global Employer Services söker vi dig som är nyutexaminerad eller du som är i slutfasen av dina juridikstudier. Givetvis vill vi att du ska ha skatt som specialinriktning i din utbildning eller ditt arbete samt ett intresse för att arbeta med svensk och internationell individbeskattning i en internationell miljö. Vi erbjuder ett utmanande arbete på en arbetsplats med stark teamkänsla. Tjänsten är en allmän visstidsanställning som löper under tiden mars 2014 till juni 2014, med ev. möjlighet till förlängning.

 

Ansök snarast!

Du ansöker online på www.deloitte.com/se/ledigajobb Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument kan tyvärr inte behandlas. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval dock senast 23 februari.

 

Frågor?

Välkommen att kontakta Natalie Schoultz, Human Resources and Talent, på telefon 075-246 21 46.

Vi ser fram emot din ansökan!

Leave a comment