Sommarjobba inom Länsförsäkringars juridikfunktion

Studerar du juridik och söker ett meriterande sommarjobb? Länsförsäkring Kronoberg söker en noggrann och ansvarsfull juridikstuderande till vår juridikfunktion.

Om jobbet

Dina uppgifter kommer vara att bistå juridikfunktionens bolagsjurist under 8 veckor i sommar avseende allehanda juridiska frågeställningar. Särskilt fokus kommer att vara inom avtalshantering och dataskydd, inkluderande därtill kopplade administrativa uppgifter. Uppdraget kommer även omfatta att utreda och lämna förslag till rekommendationer avseende finans- och försäkringsjuridiska frågeställningar. Arbetet kommer utföras under ledning av Länsförsäkring Kronobergs bolagsjurist vid kontoret i Växjö, med möjlighet att utföra viss del av arbetet på distans.

Vem är du?

Vi ser gärna att du:

  • Läser på juristprogrammet, gärna i slutet av din utbildning, inriktning mot avtals-, finans-, försäkrings- eller dataskyddsjuridik är meriterande,
  • Är noggrann, självständig och har förmåga att ta eget ansvar, och
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Om oss

Länsförsäkring Kronobergs juridikfunktion har ett särskilt ansvar för att säkerställa att bolaget har en god intern styrning och kontroll samt en god riskhantering. Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Länsförsäkring Kronoberg förvaltar också ett stort samhälleligt ansvar och förtroende genom att bolaget är viktig del i det finansiella systemet.

Engagemang, laganda, nyfikenhet och handlingskraft är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda.

Mer information

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka här redan idag. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Bolagsjurist Björn Jarlvik, 0470-72 00 62 eller facklig representant Anna Frobe Pettersson, 0470-72 01