White & Case söker biträdande jurister

Som anställd på White & Case blir du en del i en internationellt verksam advokatfirma med 39 kontor i 26 länder. I Stockholm är vi ca 40 svenska jurister med huvudinriktning mot företagsförvärv, bank och finans, kapitalmarknad och värdepapper samt process- och skiljemannarätt.

Vi söker biträdande jurister till vår M&A-avdelning.

Vad erbjuder vi dig?
På Stockholmskontoret arbetar du nära flera av landets mest framgångsrika affärsjurister. Vi är en integrerad del av en av världens största och främsta advokatfirmor och vi har därmed svårslagna förutsättningar att hantera transaktioner, processer och andra affärsjuridiska frågor av gränsöverskridande natur med den kvalitet och skyndsamhet som efterfrågas av våra klienter. På White & Case arbetar du i en organisation där det är lika naturligt att ringa en kollega i London, Doha eller Shanghai, som kollegan i rummet bredvid.

Förutom sedvanliga svenska fortbildningskurser och våra egna internationella kurser i juridik erbjuder vi också utbildning inom affärsutveckling. Som jurist på White & Case får du tidigt en hög nivå av självständighet, men även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen har tagit examen från juristprogrammet med mycket goda akademiska meriter. Notarietjänstgöring eller annan relevant arbetslivserfarenhet kan vara meriterande men är inget krav. Du har ett genuint intresse för affärsjuridik tillsammans med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus. Arbetet, som oftast sker i projektform, ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten ställer krav på att kunna leverera under högt tempo och med hög kvalitet samt att du har mycket goda kunskaper i det engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du har intresse för företagande och affärer. Du ska vara öppen för att lära dig av andra och för att dela med dig av din egen kunskap och bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan

Är du den vi söker?
Vill du bli en del av vårt team? Registrera din ansökan snarast  på www.whitecase.se med CV, personligt brev, betyg från din juridiska utbildning, gymnasiebetyg, samt ev. övriga meriter som du önskar åberopa. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du inkommer med din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti 2014.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Head of HR på 08-50632350  alternativt camilla.samuelson@whitecase.com

Leave a comment