Hansen söker biträdande jurister till M&A, Venture Capital och Tech & Commercial

Känns det lockande att jobba med både snabbväxande tech-startups som Karma, Lysa och Voi och etablerade bolag och investeringsfonder och följa dem på deras resa? Vill du jobba med affärsjuridik i världsklass i ett riktigt boutique-format? Vill du arbeta på en innovativ advokatbyrå med ambitiösa medarbetare men som samtidigt har en sund företagskultur? I så fall är det här rätt ställe för dig! Vi gillar annorlunda, olika och att vara med och förändra.

Hansen växer i marathonfart och letar efter ambitiösa nyutexaminerade jurister med intresse för M&A, Venture Capital och/eller Tech & Commercial. På Hansen är vi i dagsläget sexton jurister som sitter i moderna och färgstarka lokaler på Blasieholmen i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att få möjlighet att arbeta med spännande klienter inom verksamhetsområdena M&A ochVenture Capital eller Tech & Commercial. Du kommer få arbeta nära delägare och seniora biträdande jurister, men även få arbeta självständigt nära klienterna. Många av våra klienter är snabbväxande techbolag, vilket innebär att det är positivt om du har intresse för ny teknik.

Vem är du?
Du har precis tagit din juristexamen eller genomför just nu din sista termin på juristprogrammet eller tingstjänstgöring. Du har stort intresse för M&A, Venture Capital eller Tech & Commercial och du är en ambitiös och duktig jurist.Vidare har du stort intresse för människor, mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att engagera och entusiasmera. Vi ser positivt på engagemang och extraarbete vid sidan av studierna. Tingstjänstgöring är meriterande, men inte ett krav.

Du erbjuds
Professionalism och passion är två av våra ledord. Vi förenas av respekt och tolerans i förhållandet till såväl kollegor, som till klienter och omvärld. Öppenhet och vidsyn är en självklarhet när man arbetar hos oss. Vi tror att arbetsglädje och långsiktigt hållbara värderingar är en viktig del av det DNA som bygger framtidens advokatbyrå. På Hansen vill vi ge plats för både prestationer och passioner. Därför är våra medarbetares många olika intressen en naturlig del av arbetslivet. Hos Hansen får familjen, idrottsintresset och det passionerade intresset för innovation och samhällsutveckling plats.

Detta är en s.k. first selection-process där du ansöker genom Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är välkommen att kontakta Hansen direkt. Den som ansvarar för rekryteringen hos Hansen är Johan Lidström +46 722 44 00 22 eller johan@hansenlaw.se

Om verksamheten
Hansen är en ”boutiquebyrå” med en uttalad målsättning att bibehålla ett spetsigt och seniort format. Dels för att detta säkerställer fokuserad och högkvalitativ rådgivning, dels för att vi vill arbeta i en familjär och personlig miljö. I dagsläget är vi sexton jurister. Vi bedriver senior och affärsmässig legal rådgivning i världsklass inom M&A, Management Advisory, Venture Capital och Tech & Commercial.

Vi vill bidra till förändring och innovation och vi gillar att utmana en konservativ bransch. Vi känner stolthet och glädje över både våra uppdragsgivare och det värde vi skapar för dem. Vårt mål är att både bidra med juridisk trygghet och ett ökat värde i våra klienters bolag.

Vi vet att goda prestationer på jobbet vilar på en trygg och sund företagskultur. För att uthålligt prestera för våra klienter är det viktigt att vara en bra arbetsplats och ge spelrum för våra medarbetares drömmar. De värden vi skapar tillsammans ska tillfalla alla.

Våra uppdrag kräver periodvis mycket hög tillgänglighet och engagemang men över tid ser vi intressen utanför jobbet som en nyckel till ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Många av oss på Hansen har ett stort intresse för olika typer av fysiska och idrottsliga utmaningar, bl.a. genom ”Hansen Running Club”. Vi ser fram emot att höra vad som gör just ditt liv rikare.

Ansök här