Information angående JF:s hantering av Coronaviruset

Information angående Juridiska Föreningens hantering av Coronaviruset

Kära medlemmar,
Under de senaste dagarna har det fattats flera snabba och stora beslut angående hanteringen av viruset covid-19 i Sverige och utomlands. Många länder, inklusive Sverige och Danmark, har vidtagit åtgärder för att begränsa spridningen av viruset. Igår beslutade den svenska regeringen att förbjuda större sammankomster för över 500 personer och Lunds universitet har ställt in universitetets öppna hus som skulle ha hållits till helgen. Vi förstår att många har frågor om hur detta kommer att påverka Juridiska Föreningens verksamhet den kommande tiden. Presidiet för löpande dialog med Juridiska fakulteten om hur situationen ska hanteras. Presidiet och styrelsen följer noga utvecklingen. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta lösningar på de utmaningar som viruset för med sig för vår verksamhet. Vi kommer att återkomma så snart vi har ytterligare besked om hur verksamheten påverkas eller kan komma att påverkas.
Om ni känner er krassliga rekommenderar vi starkt att ni stannar hemma och vilar upp er tills att ni blir friska, istället för att vara i Juridiska Föreningens lokaler.
På Folkhälsomyndighetens hemsida samt på 1177.se hittar ni mer information om viruset. Se även Lunds universitets information till studenter.
Se länkar nedan:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/
https://www.1177.se/
https://www.medarbetarwebben.lu.se/…/information-om-coronav…

Om ni har frågor angående viruset eller hur utbildningen påverkas ber vi er maila studentreception@lu.se alternativt vända er till Juridiska fakulteten.
Vi på Juridiska Föreningen önskar er en fin torsdag!