Juristbyrån söker praktikanter

Det går bra för oss på Juristbyrån. Vi växer och har som mål att bli störst i Sverige inom familjejuridiken. Nu söker vi fler praktikanter som vill utvecklas med oss. Nästa omgång av vårt praktikantprogram startar i september. Om du antas till programmet kommer du att få följa arbetet inom familjejuridiken och lära dig yrket i praktiken. Målet är att du efter avslutat praktikantprogram ska få en anställning hos oss på Juristbyrån.

Programmet, som av tidigare deltagare ofta beskrivs som ovärderligt, består av utbildningar på vårt huvudkontor i Stockholm och av handledning ute hos någon av våra franchisetagare.

Under praktikperioden, som normalt pågår en till två dagar i veckan i cirka fyra månader, utgår ingen ersättning. Praktikperiod och omfattning kan anpassas både efter dina studier och franchisetagarens behov.

Kravprofil
Vi söker dig som läser sista terminen på juristutbildningen och skriver din avslutande uppsats, gärna inom familjerätt. Du har ett brinnande intresse för den ekonomiska familjerätten som Juristbyrån representerar och vill gärna omsätta de kunskaperna i praktiken. Som person är du social, förtroendeingivande och prestigelös. Du har ett stort eget driv, vill lära dig mer och är noga med detaljerna. Eftersom vårt arbete håller högt tempo med varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar är det också viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Självklart är du bra på att möta människor, så väl arbetskamrater som kollegor.

Ansökan
Skicka in CV, personligt brev samt betyg senast 15 maj. När du ansöker vill vi att du anger vilken ort/orter du är mest intresserad av att göra din praktik vid. Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Leave a comment