MAQS Göteborg söker biträdande jurist till Sport- & Underhållningsgruppen

 

MAQS Göteborg söker biträdande jurist till Sport- & Underhållningsgruppen

 

MAQS är en av Sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är en fullservicebyrå med totalt ca 125 jurister. MAQS har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med specialistgrupper och kompetenser inom alla större affärsjuridiska områden. 

Något som skiljer MAQS från andra advokatbyråer är vår branschgrupp för Sport- och Underhållning. MAQS Sport- och Underhållningsgrupp består av jurister och konsulter från byråns olika verksamhetsgrupper, alla med unik branschkunskap inom Sport, Media och Underhållning. Under många år har MAQS Sport- och Underhållningsgrupp haft en expansiv utveckling, och tagit ytterligare marknadsandelar både nationellt och internationellt. För att kunna fortsätta detta arbete behöver vi nu förstärka MAQS Sport- och Underhållningsgrupp med en biträdande jurist.

Vår Sport- och Underhållningsgrupp är en av landets främsta. Vi bistår bland annat bolag, förbund, ideella föreningar, enskilda idrottsmän, musiker, kompositörer och agenter i frågor kopplade till avtalsrätt, föreningsrätt, arbetsrätt, skatterätt, immaterialrätt, idrottens regelverk och lotterilagstiftning. Därutöver biträder MAQS Sport- och Underhållningsgrupp löpande våra kunder såsom ombud inför till exempel internationella fotbollsförbundets (FIFA) tvistlösningsorgan och Court of Arbitration for Sport i Lausanne.

Att arbeta på en affärsjuridisk byrå är utmanande, utvecklande och roligt. Som medarbetare på MAQS erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats där kreativitet uppskattas och där enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet är kärnvärden. Det är viktigt för oss att knyta till oss rätt personer. Hos oss kommer du att få möjlighet att fortsätta att utvecklas både som person, rådgivare och specialist och vara en viktig och uppskattad del i vårt team.

Till denna tjänst söker vi dig som är nyutexaminerad alternativt dig som nyligen avslutat din tingstjänstgöring. Du har ett intresse för avtalsrätt och sport/underhållning, har du dessutom erfarenhet från någon av dessa två branscher så är det särskilt meriterande. Du har goda akademiska meriter och språkkunskaper. Som person är du driven, ödmjuk och du är noga med detaljerna även om tempot är högt. Du trivs i mötet med människor och du drivs av att hålla högsta kvalitet i allt du gör.

Sista ansökningsdag är 23 oktober, men vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Marie-Anne Lindhardt (biträdande jurist) på tel 031-763 25 24, e-post marie-anne.lindhardt@maqs.com

Camilla Millqvist (HR) på tel 031-10 61 47, e-post: camilla.millqvist@maqs.com

Ansök här

Leave a comment