top of page

Juniora biträdande jurister

Nu söker vi juniora biträdande jurister med start under januari 2024.


Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 22 kontor varav 18 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 50 personer varav 35 är jurister.


Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att hantera de komplexa affärsjuridiska utmaningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient får ett personligt omhändertagande med fokus på långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.


Vi värdesätter våra medarbetares personliga utveckling och vi tror att en kombination av intressanta uppdrag, bra ledarskap, goda utbildningsmöjligheter och ett bra arbetsklimat skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att utvecklas till framgångsrika och skickliga jurister.


Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i någon av våra verksamhetsgrupper som arbetar med företagsöverlåtelser (M&A), fastighetstransaktioner och tvistlösning.


Våra verksamhetsgrupper arbetar med intressanta och komplexa transaktioner, projekt och tvister. Bland våra klienter finns såväl större som mindre svenska och internationella bolag, bl.a. private equity-bolag, start- och scale-ups, fastighetsfonder, fastighetsägare, konsultbolag och entreprenörer, vilket skapar stor variation och en spännande vardag för dig i din roll som rådgivare.


Vårt erbjudande

Vi kan lova dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter. Under ledning av erfarna jurister får du tidigt möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter.


Vi har ett gediget internt utbildningsprogram och du uppmuntras även att delta i externa utbildningar efter individuellt val. Vi erbjuder också våra biträdande jurister möjligheten att åka på secondment till våra kontor i USA.


Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt juridiska arbete som på det sociala planet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som snart tar examen eller som nyligen har tagit svensk juristexamen med mycket goda studieresultat. Det är meriterande om du har studerat utomlands och/eller har arbetat extra under din studietid. Din språkkänsla är mycket god och du behärskar engelska väl i såväl tal som skrift.


Du är genuint nyfiken och intresserad av att lära dig allt om våra klienters mångfacetterade verklighet och skaffa dig fördjupad branschkännedom och kunskap om våra klienters affärer och behov.


Att du är noggrann, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga ser vi som en självklarhet. Vi tror dessutom att du är en engagerad och prestigelös lagspelare. Eftersom vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet är din personlighet lika viktig som dina formella meriter. Vi tror därför att du delar våra värderingar och att du är en person som vill bidra till den goda stämningen på byrån.


Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna COO Stockholm Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com.


Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.


Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 5 november 2023 men sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med en löpande urvalsprocess vid denna rekrytering. Ange i din ansökan om du har särskilda önskemål kring vilket område du önskar arbeta inom; företagsöverlåtelser (M&A), fastighetstransaktioner eller tvistlösning.


Vi ser fram emot din ansökan!


Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

コメント


bottom of page