top of page

Lindahl söker sommarnotarie

Är du nyfiken på vad det innebär att arbeta som affärsjurist? Då kan vi erbjuda dig möjligheten att vara sommarnotarie hos oss på Lindahl. Varje sommar anställer vi talangfulla juridikstuderande som är intresserade av att under några veckor delta i vårt juridiska arbete och få inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå i absolut framkant.


Hur ser en sommar på Lindahls Malmökontor ut?

Som sommarnotarie på Lindahl får du bistå våra delägare och biträdande jurister i den dagliga verksamheten med exempelvis rättsutredningar, ärendehantering och granskning av avtal. Du kommer att arbeta brett och varierat tillsammans med alla våra arbetsgrupper, och du ges stora möjligheter att påverka din egen inriktning. Vårt sommarnotarieprogram innehåller, förutom juridiskt arbete, även intressanta och givande utbildningsmoment särskilt framtagna för programmet och en mängd sociala aktiviteter. En handledare och en faddergrupp kommer att stötta dig i det löpande arbetet och se till att du får maximal utdelning på dina sommarveckor hos oss.


Låter det intressant? Så här söker du till oss.

Vi ser gärna att du som söker kommer att ha läst minst sex terminer på juristprogrammet fram till sommaren 2023. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, studieintyg och ev. arbetsbetyg och du laddar upp din ansökan under denna annons. Ange vilken termin du läser just nu i ditt personliga brev. Vi ber dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt, men senast den 30 november. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och platserna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Project Manager - Talent and Development Sofie Wahlberg, sofie.wahlberg@lindahl.seVi ser fram emot din ansökan!

Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Comments


bottom of page