top of page

Praktik för studenter på termin 5 vid Lunds universitet

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 500 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.


Nyfiken på affärsjuridik? Nyfiken på Vinge?

För dig som läser termin 5 på juristprogrammet vid Lunds universitet finns nu möjlighet göra praktik på Vinges Malmökontor den 9 - 13 januari 2023.


Vårt praktikprogram innehåller bland annat juridiska föreläsningar, sociala event och inte minst möjligheten att få prova på att arbeta med affärsjuridik på en av Sveriges ledande fullservicebyråer.


Som praktikant få du även en fadder som ser till att du får ut så mycket som möjligt av veckan. Detta är en unik chans att få inblick i vår verksamhet och möjlighet att skapa värdefulla kontakter för framtiden.


Ansök senast den 30 september 2022 genom att bifoga CV, betyg samt ett kort personligt brev.


Har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Carlin Lexfors, HR Generalist, på charlotte.carlinlexfors@vinge.se


Läs mer och sök tjänsten här,

Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Uppsatspraktik Kilpatrick hösten 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi fyra juriststudenter som vill göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2024. Om Kilpatrick Kilpatrick är en amerika

コメント


bottom of page