top of page

Sök till Vinges sommarnotarieprogram 2023

Nu öppnar ansökan till Vinges sommarnotarieprogram, skapat för att ge dig de bästa förutsättningarna inför din framtida karriär. För att ha så stort nytta av programmet som möjligt behöver du ha läst minst sex terminer på juristprogrammet för att delta.

Vinge tar varje sommar emot upp till trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö som under sex till åtta veckor får prova på livet som affärsjurist. Oftast får du bidra i riktigt klientarbete redan från dag ett. Du får en egen fadder som finns där för att ge stöd och hjälp att utvecklas som jurist, med kontinuerlig feedback i arbetet. Förutom att arbeta i en av våra grupper utbildar vi dig inom en rad discipliner för att rusta dig för din framtida karriär. Du kommer att få utbildning i bland annat Legal English, retorik och förhandlingsteknik. En mängd sociala aktiviteter står också på schemat för att du ska få lära känna byrån och de kollegor som utgör vår verksamhet.

Sommarnotarieprogrammet fungerar som en rejäl språngbräda för din framtida karriär, med möjlighet att växa både professionellt och personligt. Ett deltagande innebär mycket goda chanser att få arbete på Vinge efter studierna, och många av våra sommarnotarier börjar arbeta hos oss efter avslutat sommarnotarieprogram.

Ansök till sommarnotarieprogrammet 2023

https://www.vinge.se/karriar/lediga-jobb/

Ansökan är öppen till 30 november men vi rekryterar löpande så tänk på att skicka in din ansökan så tidigt som möjligt!

Mer om Vinges sommarnotarieprogram https://www.vinge.se/karriar/for-dig-som-ar-student/sommarnotarieprogram/

Liknande inlägg

Visa alla

Kammarrätten i Stockholm är den största av Sveriges kammarrätter och är också Migrationsöverdomstol. Domstolen har ca 200 medarbetare varav 140 är jurister. Kammarrätten handlägger ca 600 olika måltyp

Vegagatan 14, Stockholm, Sweden Full-time Department: Employment Tax (External client facing) Position Type: Permanent Company description: We are Vialto - the world's first tech-enabled, people-first

bottom of page