top of page

Uppsatspraktik hos Svalner inom moms - Våren 2024

Studerar du juridik och läser fördjupningskurser inom skatt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges ledande och oberoende skatte- och transaktionsrådgivningsbyrå?


Om rollen

Svalner erbjuder varje termin uppsatspraktik till 2-4 drivna studenter som är i slutet av sin juristutbildning. Syftet med praktiken är att du ska få praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta som skattejurist i en affärsmässig miljö. Du får möjlighet att praktisera inom det skatterättsliga området mervärdesskatt samtidigt som du får lära känna Svalner som byrå och bygga ett kontaktnät inför framtiden.

Du kommer under hela praktikperioden jobba nära våra jurister vilket innebär att arbetsuppgifterna skiftar beroende på vilket verksamhetsområde du tillhör och vilket klientuppdrag vi arbetar med för tillfället.

Vi lägger stor vikt att hitta rätt person då vår uppsatspraktik kan erbjuda karriärmöjligheter hos oss efter avslutade studier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som läser till jurist med ett stort intresse för skatt och som önskar att arbeta med mervärdesskatt med klienten i fokus.

Relevant arbetslivserfarenhet, goda studieresultat, engagemang vid sidan av studierna samt arbete eller studier utomlands anses meriterande.

Din ansökan bör innehålla följande:

  • CV, personligt brev, betyg från gymnasium och universitet samt eventuella andra intyg.

  • Vänligen ange vilken period, vilket skatterättsligt område du är intresserad av samt vad du vill skriva din uppsats om.

  • Önskat start- och slutdatum för uppsatspraktiken.

Urval och intervjuer sker löpande under hösten för tillsättning våren 2024.


Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Mathilda Hagerborg.


Om Svalner Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Med specialistkompetens och ett unikt och starkt fokus på klientnytta kan vi erbjuda knivskarp och snabbfotad expertis inom skatterådgivning, transaktionsrådgivning och redovisning. Genom att vara en del av det internationella nätverket WTS Global kan vi erbjuda rådgivning i över 100 länder. Idag är Svalner över 100 medarbetare och befinner sig i en spännande tillväxtfas med många spännande satsningar. Med rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.

Liknande inlägg

Visa alla

Uppsatspraktik Kilpatrick hösten 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi fyra juriststudenter som vill göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2024. Om Kilpatrick Kilpatrick är en amerika

Comments


bottom of page