top of page

Vill du jobba med spännande skattefrågor i en internationell miljö?Vi växer och söker nu nyutexaminerade jurister till vår avdelning Business Tax i Malmö. Hos oss på Deloitte i Malmö blir du en del i ett litet sammansvetsat team och får nära kontakt med dina kollegor. Samtidigt kommer du arbeta tillsammans med oss i vårt globala nätverk av över 44 000 skattespecialister i 150 länder, och leverera tjänster till några av Sveriges och världens största företag.


Om rollen

Som Associate inom Business Tax kommer dina arbetsuppgifter vara både omväxlande och utvecklande, och du kommer jobba med allt från ägarledda fåmansbolag till de största internationella koncernerna. Du kommer att vara i frontlinjen när vi servar våra klienter inom allt vad företagsbeskattning innebär.


Deloitte erbjuder dig en social och internationellt präglad arbetsplats. I Malmö är vi ett ganska ungt team som jobbar nära varandra. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare.


Vi söker

Vi söker dig som är jurist och har ett genuint intresse av skatterätt för anställning på vårt kontor i Malmö med start våren 2021 eller hösten 2021. Du bör ha god stilistisk förmåga och goda kunskaper i engelska och svenska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Tidigare arbetslivserfarenhet, utlandsstudier samt kurser inom ekonomi är meriterande.


Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Du får möjligheten att arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt och dina arbetsuppgifter kommer vara både omväxlande och utvecklande. Vi värdesätter både utveckling inom den materiella skatterätten men också personlig utveckling och lägger därför stora resurser på att vidareutveckla våra medarbetare. Vi är mitt i en spännande tillväxtresa där det finns stora möjligheter att bidra till att forma vår gemensamma arbetsplats.


Hos oss får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.


Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Sophie Karlerö på 070-080 27 77. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Mato Saric på 076-827 61 66.


Related Posts

See All

Roschier Associate Lawyers

Location: Stockholm Last application: Sunday, 03 Sep 2023 The best foundation for your future Are you a law student and close to graduation? Do you want to work at one of the leading law firms in the

Uppsatspraktikant hos Svalner hösten 2022

Studerar du juridik och läser fördjupningskurser inom skatt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges ledande och oberoende skatte- och transaktionsrådgivningsbyrå? Svalner erbjuder varje te

コメント


bottom of page