top of page

Vinge söker trainee till Brysselkontoret

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 500 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. 


Vi söker dig som har en juristexamen och har ett särskilt intresse för konkurrensrätt och/eller EU-rätt. 


Varför ska du välja Vinge

Som medarbetare på Vinge kommer du tidigt att märka din möjlighet att påverka. Varje individ är med och bidrar till Vinges framgång. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken. Vinge vinner regelbundet priser för vårt juridiska arbete men uppmärksammas också för vårt arbete inom hållbarhet, jämställdhet och CSR. Vi är en dynamisk, snabbt växande organisation och vår drivkraft är att alltid ligga i framkant. 

Att ständigt utvecklas i sin yrkesroll är en självklarhet för oss och vi gillar att se våra medarbetare nå sin fulla potential. Då utbildning är en viktig komponent för att lyckas med det erbjuder vi professionell utbildning för alla medarbetare genom Vingeakademin. 

Förutom härliga, kompetenta kollegor och nöjda klienter har vi också en inkluderande kultur, en stark laganda och gemenskap.


Vad du får arbeta med

Vi bistår vid såväl traditionella som banbrytande ärenden inom statsstöd, offentlig upphandling, transaktions- och tvistrelaterade frågor och regulatoriska frågor inom telekommunikation, energisektorn, transport och media.

Som trainee på Vinges Brysselkontor får du under sex månader möjlighet att biträda vid handläggning av konkurrensrättsliga frågor och ärenden av allmän EU-rättslig natur.

Du får arbeta i spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken, tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vi jobbar ofta tillsammans i grupp och du har alltid ett team av experter bakom dig.


Vem vi söker

För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser och egenskaper kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Det som förenar oss är vårt engagemang för juridiken och affären, vår lyhördhet gentemot klienter och kollegor och vår ambition att alltid leverera i toppklass. För att behålla vårt försprång som affärsjuridisk rådgivare är din vilja att växa och dela med dig av kunskap viktiga framgångsfaktorer.

I urvalet av ansökningar bedömer vi främst arbetslivserfarenhet och studieresultat. Tingsmeritering, studier inom ekonomi, internationell erfarenhet, ideellt engagemang och språkkunskaper, särskilt i franska,  är exempel på meriter som också väger tungt men som inte utgör ett krav.


Din ansökan

I din ansökan rekommenderar vi att du på ett kärnfullt sätt beskriver dina ambitioner med rollen som trainee och varför du tror att Vinge är rätt arbetsplats för dig. 


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du alltid välkommen att höra av dig.  Vi rekryterar löpande.


Tjänsten är tidsbegränsad i 6 månader med start 1 mars 2024. 


För mer information om traineetjänsten kontakta Martin Johansson på telefon +32 2 501 07 03.

Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Uppsatspraktik Kilpatrick hösten 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi fyra juriststudenter som vill göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2024. Om Kilpatrick Kilpatrick är en amerika

Коментарі


bottom of page