Stockholm – Börja din karriär på en av Sveriges ledande advokatbyråer

 

Lindahl Logga

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm – Börja din karriär på en av Sveriges ledande advokatbyråer

Nu börjar rekryteringen av nya medarbetare för Lindahl Stockholm, med start i februari 2016. Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 400 medarbetare på sex kontor i Sverige. Omsättningen för 2014 var 632 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl fortsätter den starka tillväxttrend som utmärkt byrån det senaste decenniet.

Lindahl

Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och har en absolut spetskompetens inom bl.a. IT, telekom och media, immaterialrätt och life science. Tidigare i år tilldelades vi det prestigefyllda ”Stora klientpriset” efter att analysföretaget Regi kartlagt nöjdheten bland köpare av juridiska tjänster.

För att säkra kompetensen för framtiden och fortsätta bygga vår verksamhet kommer vi att anställa juniora biträdande jurister med start i februari 2016. Vi rekryterar brett med fokus på M&A, Immaterialrätt, Kapitalmarknad och Bank & Finans.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor samt delta i Lindahls nationella utbildningsprogram för jurister.

Din profil

Vi söker dig som efter årsskiftet är nyutexaminerad från juristprogrammet, med dokumenterat goda resultat. Utlandserfarenhet och examen inom annat område än juridik är meriterande. Arbetet är av internationell karaktär så dina kunskaper i engelska är mycket goda.

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om klienternas verksamhet och utvecklas till en duktig affärsjurist. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildning. I ditt personliga brev ber vi dig skriva vilket område du är intresserad av. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt!

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Josefina Rönnblom, HR coordinator, josefina.ronnblom@lindahl.se eller Louise Wikström, HR Assistant, louise.wikstrom@lindahl.se.

Leave a comment