Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/8/3/jf.se/httpd.www/wp-content/plugins/qtranslate-xt/qtranslate_frontend.php on line 537 Stockholm - Trainee till EU/konkurrensgruppen - Juridiska Föreningen

Stockholm – Trainee till EU/konkurrensgruppen

Lindahl Logga

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm – Trainee till EU/konkurrensgruppen

Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 400 medarbetare på sex kontor i Sverige. Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och har en absolut spetskompetens inom bl.a. IT, telekom och media, immaterialrätt och life science. 

Rådgivning gällande konkurrensrätt, offentlig upphandling, statligt stöd och EU-frågor har varit ett av de snabbast växande områdena under det senaste året på Lindahl. Nu söker vi en trainee, under 12 månader, med stort intresse av offentlig upphandling. Tjänsten tillträds under januari eller februari 2016.

Vi söker efter dig som har dokumenterat bra resultat från juristprogrammet och har du läst specialkurser inom offentlig upphandling/EU-rätt är det meriterande. Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor samt delta i Lindahls nationella utbildningsprogram för jurister.

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om klienternas verksamhet och utvecklas till en duktig affärsjurist. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildning. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt!

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Josefina Rönnblom, HR Coordinator på josefina.ronnblom@lindahl.se

Leave a comment