top of page

Nyexaminerade jurister till Vinge september 2023

Vill du bli en av oss? Nu rekryterar Vinge biträdande jurister till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö inför hösten 2023. Vi söker dig som antingen är i slutet av din juristutbildning, i slutet av din tingstjänstgöring eller har upp till tre års erfarenhet av juridiskt arbete.

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 500 anställda. Som medarbetare kommer du tidigt märka din möjlighet att påverka, där varje individ är med och bidrar till Vinges framgång. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken. Vi vinner regelbundet priser för vårt juridiska arbete men uppmärksammas också för vårt arbete inom hållbarhet, jämställdhet och CSR. Vi är en dynamisk, snabbt växande organisation och vår drivkraft är att alltid ligga i framkant.

Som anställd får du arbeta i spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken, tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vi jobbar ofta tillsammans i grupp och du har alltid ett team av experter bakom dig.

Under de första åren ägnar du dig mycket åt introduktion, att skaffa dig en juridisk bredd och djupare förståelse för advokatyrkets alla delar, från att ge råd och ta eget ansvar till vikten av att knyta goda affärskontakter och vara en ambassadör för Vinge.

Välkommen med din ansökan!

Sök som biträdande jurist hösten 2023

https://www.vinge.se/karriar/lediga-jobb/

Läs mer om hur det är att jobba på Vinge

https://www.vinge.se/karriar/att-jobba-pa-vinge/

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page