top of page

Svalner - Nyutexaminerad skattejurist med start hösten 2023

Nu söker vi nyexaminerade jurister som vill starta sin karriär tillsammans med Sveriges bästa skattejurister, med start hösten 2023!


Vad kan vi erbjuda?

På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation.

Hos oss kommer du att få ett stort ansvar snabbt och en möjlighet att arbeta nära delägare, seniora jurister samt intressanta kunder. Har du rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.


Kvalifikationer

Vi söker dig som redan har eller är påväg att ta svensk juristexamen med fokus på skatt, dig som sitter ting eller kommer från en annan byrå, bolag eller myndighet. Centrala är att du har ett starkt intresse för skatt.

För att lyckas hos oss är förmågan att förstå våra klienters verksamhet central, du måste tycka om den kommersiella aspekten av skatterätten och uppskatta affärsmässighet och värdeskapande rådgivning.

Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann med ett högt eget driv. Då vi vill bygga vidare på en väl sammanhållen grupp lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel, vilket gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö viktigt för oss.

Intervjuer kommer att ske under hösten 2022 samt våren 2023 för start hösten 2023. Vi ber dig bifoga betyg från universitet och gymnasium samt eventuella andra intyg tillsammans med CV och personligt brev. Ditt personliga brev vill vi ska ge en kort summering av din personliga profil och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för Svalner.


Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page