top of page

Thesis Trainee fall 2024 & Associate Lawyer spring 2025

Starta din karriär på Roschier! Skriv din examensuppsats hos oss under hösten 2024 och fortsätt i rollen som Associate Lawyer till våren 2025.


Som student på juristprogrammet kan du under din sista termin skriva din uppsats i vår unika roll som Thesis Trainee för att sedan, direkt efter examen, fortsätta hos oss som Associate Lawyer. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig den bästa starten på din karriär och en smidig övergång från studierna på universitetet till arbetet som jurist på en affärsjuridisk byrå.


Slutför din examen och inled karriären hos Roschier


Rollen som Thesis Trainee är formad för att stötta dig i slutskedet av din utbildning och inför att du ska ta din juristexamen. På Roschier förstår vi att examensuppsatsen kräver ditt fulla fokus och du förväntas därför inte att delta i något arbete under din tid som Thesis Trainee. Du kommer däremot att vara en del av det team som du efter examen kommer att arbeta i som Associate Lawyer, detta för att lära känna din framtida arbetsplats och dina kollegor, och ha chansen att inspireras av yrkesverksamma jurister i ditt uppsatsskrivande. Vidare kommer du att ha en biträdande jurist som handleder dig under hela perioden, samt tillgång till vårt interna bibliotek och databaser.


Hos oss får du chansen att utvecklas och nå din fulla potential. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med en öppen och inkluderande kultur som främjar samarbete och möjliggör att du kan växa både på ett professionellt och personligt plan. I rollerna som Thesis Trainee och Associate Lawyer erbjuds du omfattande utbildningsprogram via Roschier University, för att ge dig rätt verktyg att utveckla den kompetens du behöver för att nå framgång, både i din roll som jurist på Roschier och under din fortsatta karriär.


Är du den vi letar efter – och är vi den du letar efter?


För att söka rollen som Thesis Trainee med start i september 2024 och Associate Lawyer med start i januari 2025 förväntas du skriva din examensuppsats under höstterminen 2024 och ta din juristexamen i januari 2025.


I rollen som Associate Lawyer på Roschier arbetar du med ledande företag och komplexa uppdrag. För att möta våra klienters behov och utmaningar söker vi kollegor med unika förmågor, kompetenser och perspektiv. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och delar vårt engagemang att erbjuda service av högsta klass. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och är flytande i svenska och engelska, både muntligen och i skrift.


Ansök idag – och bli en del av Roschier


Ansök senast den 24 mars via ansökningslänken och bifoga CV, personligt brev och resultatintyg med betyg för slutförda kurser vid juristprogrammet. Om du är intresserad av ett specifikt område inom affärsjuridiken ber vi dig att beskriva detta i ditt personliga brev. Vi accepterar ansökningar på svenska och engelska.


Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vår utvärdering baseras på akademiska och yrkesmässiga meriter och de kandidater som bjuds in till rekryteringsprocessen ombeds att genomföra vårt online-baserade testpaket bestående av färdighetstester och ett arbetsrelaterat självskattningstest.


För mer information, vänligen kontakta Evelina Norén, Talent Acquisition Specialist, (evelina.noren@roschier.com, +46 73-069 50 20).


Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Uppsatspraktik Kilpatrick hösten 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi fyra juriststudenter som vill göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2024. Om Kilpatrick Kilpatrick är en amerika

Comments


bottom of page