top of page

Uppsatspraktik i offentlig upphandling hos Kilpatrick

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Nu söker vi en juriststudent som vill göra uppsatspraktik inom offentlig upphandling under vårterminens B-period.


Om Kilpatrick

Kilpatrick är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 22 kontor varav 18 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.


Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.


Vi värdesätter våra medarbetares personliga utveckling och vi tror att en kombination av intressanta uppdrag, bra ledarskap, goda utbildningsmöjligheter och ett bra arbetsklimat skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att utvecklas till framgångsrika och skickliga jurister.


Vår uppsatspraktik

Vi erbjuder en plats som uppsatspraktikant i vår upphandlingsgrupp under vårterminens B-period. Denna praktik passar utmärkt för dig som är nyfiken på hur det är att arbeta som biträdande jurist inom rättsområdet offentlig upphandling. 


Under uppsatspraktiken har du två dedikerade handledare som guidar dig i ditt praktikarbete och som kan ge dig tips i ditt uppsatsskrivande. Du får även delta i våra byråaktiviteter och interna utbildningar såsom exempelvis vår Legal English. 


Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna COO Stockholm, Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatrick.se.


Ansökningsinformation

Du som söker ska ha avslutat termin sex och du har läst minst en fördjupningskurs på juristprogrammet när du tillträder din praktik. Vi önskar att din ansökan består av personligt brev, CV, betyg och eventuella intyg. Ansökningarna hanteras löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!


Liknande inlägg

Visa alla

Advocacy Intern at Human Rights Watch

Advocacy Intern Application Deadline: 1 March 2024 Human Rights Watch (HRW) is seeking an intern for the Advocacy Division focusing on advocacy and communications for the Stockholm office. The interns

M&A-dagen med PwC

Är du en blivande jurist med intresse för företagstransaktioner? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! PwC Sverige är stolta att presentera M&A-dagen - en exklusiv casedag för jurist- och affärs

bottom of page