top of page

NY STUDENT

Varmt välkommen till juristprogrammet, Lund och Juridiska Föreningen!


Grattis till dig som blivit antagen till en fantastisk utbildning i landets absolut roligaste studentstad. Det kan kännas både överväldigande, nervöst och helt fantastiskt att veta att om bara några veckor börjar ett nytt kapitel i ditt liv. 

Juridiska Föreningen (JF) är din studentkår, vilket innebär att vi värnar dina intressen under studietiden framförallt på tre olika sätt: vi bevakar juristutbildningen, så att den håller måttet och ständigt blir bättre, vi ger dig tillfälle att möta och knyta kontakter med potentiella arbetsgivare, och vi ger dig chansen att träffa vänner för livet genom våra massor av sociala tillställningar som sportaktiviteter, fester och sittningar, spex, bruncher, filmvisningar och mycket, mycket mer.

För dig som ny student anordnar vi framförallt den traditionella novischperioden, som börjar den 23 augusti 2023 och avslutas med Novischfesten den 15 september 2023. 

För att kunna delta fullt ut i novischperioden och ta del av Lunds studentliv måste du vara medlem i Studentlund. Du kan bli medlem från och med dagen du får ditt antagningsbesked, och det är bra att fixa innan novischperioden börjar.

Nedan kan du som ny student klicka dig vidare för att få veta mer.
NOVISCHBROSCHYR VT23
bottom of page