top of page

Associate på Cederquist med start hösten 2023

Vill du arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom affärsjuridik? Är du driven, nyfiken och har ett genuint intresse för både affären och juridiken? Letar du efter en arbetsplats i framkant med stark företagskultur som präglas av lyhördhet, engagemang och kvalitet? Då är du kanske vår nästa Associate.

Cederquist rankas ständigt som en av Sveriges absolut främsta advokatbyråer. Vi ser oss som en modern affärspartner snarare än en traditionell rådgivare. Vi är tillräckligt stora för att med god kapacitet ta oss an marknadens största och mest komplexa uppdrag, och tillräckligt små för att vara snabbfotade och lyhörda inför våra kunders behov.

Verksamhetsgrupperna på Cederquist är väl ansedda på marknaden, och bland våra kunder återfinns allt från spännande start- och scale-ups till stora bolag på den svenska och internationella marknaden. Nu söker vi nya talanger till våra transaktionsgrupper med start i augusti 2023.


Vad erbjuder vi dig?

Som biträdande jurist hos Cederquist arbetar du med spännande uppdrag hos ett av branschens mest etablerade varumärken. Dina arbetsuppgifter och upplägget i gruppen ser olika ut beroende på verksamhetsområde, men oavsett grupp kommer du att utvecklas i samarbete med några av Sveriges högst rankade jurister. Eftersom vi både arbetar med svenska och internationella ärenden, blir du dessutom en del av vårt nätverk med framstående byråer över hela världen.

Cederquist vill ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas både professionellt, juridiskt och personligt. Därför erbjuder vi en plattform för en långsiktigt hållbar karriär och alla jurister hos oss får en individuellt utformad utvecklingsplan med fokus på affärsutveckling och ledarskap.

Vi arbetar som ett lag, under ett tak på Blasieholmen i centrala Stockholm. Cederquist har en öppen företagskultur med tydliga rutiner för feedback och uppföljning, där du som medarbetare får vara med och påverka både din egen och byråns utveckling.


Vem söker vi?

För att trivas som biträdande jurist hos oss behöver du ha ett genuint intresse för både juridiken och det affärsmässiga perspektivet. Våra jurister är nyfikna, har analytisk skärpa, en stark drivkraft att åstadkomma resultat och en vilja att ständigt utvecklas. Om du är nyfiken på konsultrollen och dessutom tycker att det är viktigt med en stark laganda och gemenskap, så kommer du att trivas hos oss!

Vi tror att du snart tar examen eller har något års arbetslivserfarenhet från branschen. Om du har suttit ting, läst ekonomi eller har kunskap i ytterligare språk ser vi det som en merit, men inget krav. Utöver goda formella meriter, analytisk ådra och affärsmässighet, värdesätter vi en personlighet som går i linje med våra värderingar.


Välkommen med din ansökan!

Vi ber dig att bifoga CV, personligt brev samt betyg från universitet. Intervjuer sker löpande. Startdatum är augusti 2023.

Vid frågor kontakta Vilma Hartwig, Employer Branding & Recruitment Specialist, vilma.hartwig@cederquist.se


Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page