top of page

Endbright söker studerande och nyexaminerade familjerättsjurister!

Studerar du till familjerättsjurist eller är du nyligen examinerad? Vill du göra skillnad i en av livets främsta kriser och samtidigt arbeta med affärsutveckling i ett startupbolag i utveckling? Nu söker Endbright fler Juridiska Rådgivare och Divorce Planners till sitt team!

Endbright är en digital helhetstjänst för individer och par som befinner sig inför, under eller efter en skilsmässa eller separation. Som digital helhetstjänst erbjuder Endbright stöd och rådgivning inom juridik, ekonomi, välmående samt barn- och föräldrafrågor. Centralt i Endbrights tjänst är Divorce Planning. Kunden får i denna tjänst kostnadsfri projektledning och support i sina steg framåt. Endbright skapar förutsättningar för sundare skilsmässor genom sitt holistiska arbetssätt. Som verksamhet arbetar Endbright även med opinionsbildning för att normalisera, minska stigmatiseringen samt öka jämlikheten vid en skilsmässa och separation.


Beskrivning av tjänsten:

Divorce Planner

Som Divorce Planner har du en central roll för Endbrights kunder. I mötet Endbrights kunder vägleder du kunden inom skilsmässans eller separationens olika faser. Du hjälper kunden till rätt hjälp och ser till att kunden får professionell hjälp av Endbrights juridiska, ekonomiska eller psykologiska rådgivare. Viss kännedom om ekonomiska, juridiska och psykosociala utmaningar krävs för tjänsten. Mötet med kunden sker digitalt via Endbrights plattform. Det kan även tillkomma support vid Endbrights chatt eller telefon. Som Divorce Planner är du också en nyckelperson i affärsutvecklingen av Endbright.

Tjänsten passar dig som studerar till familjerättsjurist och inte avslutat dina studier.


Juridisk Rådgivare

Som Juridisk Rådgivare på Endbright hjälper du Endbrights kunder i familjerättsliga frågor som behandlar bodelning, barn, vårdnad och umgänge. Du arbetar proaktivt och preventivt. Som rådgivare på Endbright kan du inte gå in i en rättsprocess. Ärendet behöver då tas över av dig inom ramen för din verksamhet. Mötet med kunden sker digitalt via Endbrights plattform.

Tjänsten passar dig som avslutat dina studier och har en juristexamen inom familjerätt.


Omfattning: Tjänsten är en konsulttjänst och dess omfattning bestäms utifrån behov. Som Divorce Planner och Juridisk Rådgivare på Endbright avsätter du ett antal timmar per vecka som du är tillgänglig för rådgivning.


Ansökan:

Personligt brev och CV skickas till kundtjanst@endbright.se. Endbright rekryterar löpande.

Vid frågor om tjänsten vänligen hör av dig till 040 – 44 66 22 eller kundtjanst@endright.se.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page