top of page

Sök till Vinges sommarnotarieprogram 2024

Ansökan till Vinges sommarnotarieprogram är öppen. Programmet är skapat för att ge dig de bästa förutsättningarna inför din framtida karriär och du behöver ha läst minst sex terminer på juristprogrammet för att delta.

Vinge tar varje sommar emot upp till trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö som under sex till åtta veckor får prova på livet som affärsjurist.

Oftast får du bidra i riktigt klientarbete redan från dag ett. Du får en egen fadder som finns där för att ge stöd och hjälp att utvecklas som jurist, med kontinuerlig feedback i arbetet. Förutom att arbeta i en av våra grupper utbildar vi dig inom en rad discipliner för att rusta dig för din framtida karriär. Du kommer att få utbildning i bland annat Legal English, retorik och förhandlingsteknik. En mängd sociala aktiviteter står också på schemat för att du ska få lära känna byrån och de kollegor som utgör vår verksamhet.

Sommarnotarieprogrammet fungerar som en rejäl språngbräda för din framtida karriär, med möjlighet att växa både professionellt och personligt. Ett deltagande innebär mycket goda chanser att få arbete på Vinge efter studierna, och många av våra sommarnotarier börjar arbeta hos oss efter avslutat sommarnotarieprogram.


Sök till Vinges sommarnotarieprogram 2024

Vi rekryterar löpande så tänk på att skicka in din ansökan så tidigt som möjligt!

Mer om Vinges sommarnotarieprogram

Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Comentarios


bottom of page