top of page

Sommarnotarier inför 2023 till AG Advokat

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridiken inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 90 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om oss här.


Är du intresserad av att börja bygga din juridiska karriär? Genom vårt sommarnotarieprogram erbjuder vi dig som juriststudent en inblick i arbetet som affärsjurist på en advokatbyrå.


Om rollen

Som sommarnotarie får du en introduktion till yrket som affärsjurist hos oss. Du kommer att arbeta tillsammans med våra erfarna jurister i pågående uppdrag och tilldelas juridiska arbetsuppgifter. Du blir också tilldelad en handledare som ansvarar för dina arbetsdagar och stöttar dig i din utveckling.

Sommarnotarieperioden varar från början av juni 2023 och fem veckor framåt. Vi erbjuder fem platser.


Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärsjuridik, med fördel inom något av våra verksamhetsområden, och som har studerat i minst sex terminer vid sommarnotarieperiodens start. Som person är du noggrann, initiativtagande och prestigelös med god samarbetsförmåga. Goda studieresultat, tidigare arbetslivserfarenhet eller andra engagemang vid sidan av studierna är meriterande.


Vi erbjuder

Du erbjuds en inblick i arbetet på en ledande advokatbyrå samtidigt som du får lära dig mer om entreprenad- och fastighetsrätt. Du kommer få ta del av varierande arbetsuppgifter och utbildningar inom olika rättsområden samt bygga nätverk med trevliga och kompetenta kollegor. Allt i en miljö som präglas av god stämning och sammanhållning. Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast, dock senast 13 november.

Frågor om tjänsten besvaras av HR-specialist Caroline Holmqvist på caroline.holmqvist@agadvokat.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.Som en del i vår rekryteringsprocess genomförs en bakgrundskontroll på slutkandidater. Information lämnas till slutkandidater av vår samarbetspartner innan kontrollen påbörjas.


Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Комментарии


bottom of page