top of page

Visia Inkasso AB söker en processjurist / jurist till sommaren

Vi söker en till juriststudent till vår inkassobyrå! Du behöver inte ha någon erfarenhet men ska vara intresserad av civilprocessen.

Visia Inkasso AB erbjuder inkassolösningar som kombineras med tvistemålslösningar. Visia Inkasso AB tillhandahåller även tjänster inom avtalsskrivning, familjerätt, arbetsrätt, obeståndsrätt och entreprenadjuridik.


Arbetsbeskrivning

I rollen som processjuriststudent arbetar du självständigt med eget ansvar och har som roll att upprätta stämningsansökningar, yttranden till tingsrätterna och till motpartsombud.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har slutfört termin 6 på juristprogrammet men helst går fördjupningskurser inom civilprocessrätt och är intresserad av att få praktisk användning av din utbildning.

Du är noggrann och driven. Du önskar effektivisera rutiner och strävar efter att bli bättre inom det praktiska arbetet.

Du är prestigelös, lösningsorienterad och strukturerad.

Du förväntas behärska svenska flytande i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande, men inte ett krav.


Arbetsplats

Vi är öppna för digital närvaro. Visia Inkasso AB sitter i lokaler precis vid Stureplan i Stockholm.


Anställningens omfattning

Tjänsten är en deltidsanställning med provisionsbaserad lön.


Ansökan

Välkommen med eventuella frågor och din ansökan till info@visia.se. Ange följande rubrik vid ansökan – PROCESSJURIST. Ansökan ska innehålla ett kort personligt brev och CV. Höga betyg är inte ett krav utan engagemang är viktigare.


Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse så sök redan idag.


Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Commenti


bottom of page